www.designhojskolen.dk-a-headgrafiskdesign-hoejskole-indpakning-2000x1000
12. april

It is a wrap

Visuel Kommunikation

Mad taler til vores sanser, så hvorfor skulle indpakningen på fødevarer ikke gøre det samme?

Af — Pernille Ingerslev

Eleverne fik 20 bæredygtige fødevarer at vælge mellem, som alle tager udgangspunkt i den nye madpyramide. Til deres valgte fødevare skulle de lave en indpakning, der taler til sanserne, så hele oplevelsen fra indkøb til færdig ret bliver sanselig.
Eleverne benyttede sig af mange forskellige teknikker, heriblandt folie, serigrafi-, riso- og kåltryk.

www.designhojskolen.dk-indpakningdesign-hoejskole-f21-10

De første undersøgelser og skitser.

www.designhojskolen.dk-indpakningdesign-hoejskole-f21-9

Nogen lavede forsøg med at bruge et spidskål til tryk.

SAMSUNG CSC

Andre arbejdede med folie.

www.designhojskolen.dk-indpakningdesign-hoejskole-f21-12

Flotte trompetsvampe skåret i folie. Det kræver præcision.

SAMSUNG CSC

Serigrafisk tryk på papirposer med rødbeder.

SAMSUNG CSC

Når trykket er tørt, kan indpakningen samles.

www.designhojskolen.dk-indpakningdesign-hoejskole-f21-7

Gedemælk og hasselnødder.

www.designhojskolen.dk-indpakningdesign-hoejskole-f21-8

To slags kål. Hvilken taler mest til dine sanser?

www.designhojskolen.dk-indpakningdesign-hoejskole-f21-5

Sennep og løg.

www.designhojskolen.dk-indpakningdesign-hoejskole-f21-6

Trompetsvampe, rapsolie og rødbeder.

Den Skandinaviske
Designhøjskole