Arkitektur & Bydesign
Arkitektur & Bydesign handler om at skabe rum til mennesker. Vi har fokus på den formgivende proces, og uanset om du stiler efter at designe byer, byrum eller bygninger, er tilgangen den samme. Vi sætter mennesket i centrum og lader det være udgangspunkt for alle vores projekter. På DSDH får du en masse praktiske redskaber, der hjælper dig med at udvikle dine idéer. Undervejs bliver du klogere på arkitektur og bydesign, og du lærer at visualisere dine forslag – både med blyant i hånden og fingrene på computerens tastetur.
Introduktion
På Arkitektur & Bydesign lader vi os forføre af rumlige oplevelser, arkitektoniske konstruktioner og livet mellem husene. Vi skaber, tegner og bygger originale former, rum, bygninger, byer og indimellem tager vi skridtet fuldt og bygger hele nye verdener op. Undervejs bliver du betaget og begejstret, og indimellem sikkert også frastødt og forvirret, men fælles for de mange møder med arkitekturen er, at de skal inspirere og give dig klarhed over, hvilken vej du skal gå.
På Arkitektur & Bydesign bliver du klogere på både dig selv og verdenen gennem mødet med arkitekturen. Du får skærpet dit kritiske blik og lærer at forstå og analysere arkitekturen omkring dig. Du lærer at idéudvikle og visualisere dine idéer – både som sprøde arkitekturmodeller i pap og trælister, i træværkstedet, ved skumskæreren og med pennen i hånden.
Vi har plads til dig uanset hvilke forudsætninger du har, når du begynder på højskolen og bestræber os altid på at lave opgaver, der udfordrer dig på dit niveau. Lyst til at lege med form og funktion, sene aftenstunder på tegnesalen, stærk kaffe og fællesskab er selvfølgelig intet krav, men hurtigt blot en naturlig del af hverdagen på Arkitektur & Bydesign
Vi bestræber os på at gøre dig klogere på materialer, form og historien bag det eksisterende, så du vil være i stand til at skabe originale idéer og omsætte dem til løsninger, der gør verden til et bedre og smukkere sted – alt det du har brug for, hvis du overvejer at søge ind på en af landets forskellige arkitekt- og designuddannelser. Og når du er færdig på højskolen, vil du have lært at lave præsentationsmateriale, der rykker, så din portfolio-mappe står skarpt og vækker omverdenens interesse.
Fakta
- Semesterstart
- Forår og Efterår
- Varighed
- 24 uger (Forår) — 20 uger (Efterår)
- Undervisningssprog
- Dansk
- Undervisere
- Semesterstart
- Forår og Efterår
- Semesterstart
- Forår og Efterår